Maler

Hjem » Maler

MALER

På tide med fargefornying?

Har huset ditt behov for fargefornying? Våre malere hjelper til med maling/beising av hus utvendig og maling av vegger og tak innvendig. Vi har god produktkunnskap og hjelper deg gjerne med tips, råd og anbefalinger til fargevalg og produktvalg.

MALERMESTER

Maling og behandling av vegger

Vi har malere med lang erfaring med maling ute og inne og vi garanterer et profesjonelt utført arbeid. Vi bruker materialer med høy kvalitet som er tilpasset formålet.

Vi kan tilby:

Generelt om maling

Tradisjonelt brukes oljeprodukter på treverk og vanntynnbare produkter på mur. I det siste har det kommet nye vanntynnbare oljemalinger på markedet med meget gode egenskaper.

I tråd med nye og stadig strengere EU-krav inneholder de klassiske oljemalingene og oljebeisproduktene stadig mindre løsemidler enn tidligere. Oljeproduktene forankrer seg i selve treverket, men får en litt stivere hinne og følger ikke så godt med i treets bevegelser som de vanntynnbare.

Vanntynnbare produkter er mer dampåpne enn oljeprodukter, og skal sørge for at veggen lettere får puste. Dessuten holder de bedre på fargen.

Våre malingsprodukter sikrer lang holdbarhet og tilfredsstiller høye miljøkrav. På hjemmesidene under kan du få ideer til fargevalg og kunnskap om hva du bør ta hensyn til når du skal velge farge til hjemmet ditt. Prøv Fargevelgeren til Jotun og få ideer. Gode råd kan du få på Fargelære.

Din ekspert på gulvsliping i Hamar og omegn

Vi skal levere kvalitetsarbeid til riktige priser. Fornøyde kunder skal sikre vår eksistens.
Kontakt oss om gulv og vi utarbeider et tilbud for jobben du ønsker å få utført.