Flislegging

Hjem » Flislegging

FLISLEGGING

Våtrom har sine helt spesielle utfordringer

Fuktskader som følge av utette våtromskonstruksjoner koster norske huseiere millioner hvert eneste år. Ved å få fagfolk til å gjøre jobben for deg, sikrer du deg at jobben blir gjort i forhold til gitte krav for våtrom.

FLISLEGGING

Vi kontrollerer underlaget

Før flislegging må underlaget kontrolleres for ujevnheter og løse partier, og eventuelle ujevnheter må jevnes med avretningsmasse. Dette gjør vi for deg!

Varmekabler

Ønsker du varmekabler i gulvet, må også dette gjøres først. Det finnes flere systemer for dette, som også har litt ulik fremgangsmåte for montering.

I dag velger vi keramiske fliser som en vedlikeholdsvennlig investering. Fliser er miljøvennlige, har god varmeledningsevne når de brukes til varmegulv, og er ikke allergifremkallende.

De mest brukte flisene er de keramiske, men det finnes også fliser i glass, marmor og andre naturmaterialer å velge. Vi bruker stadig mer keramiske fliser i våte rom, på kjøkken, i oppholdsrom, utvendig på terrasser, og som bekledning av fasader. På baderom bør man få hjelp av håndverker til fliseleggingen på grunn av våtromsnormen.

Din flislegger i Hamar og omegn

Vi skal levere kvalitetsarbeid til riktige priser. Fornøyde kunder skal sikre vår eksistens. Kontakt oss om flislegging og vi utarbeider et tilbud for jobben du ønsker å få utført.