Gulvstøping

Hjem » Gulv » Gulvstøping

GULVSTØPING

Gulvstøping i Hamar eller omegn?

Våre medarbeidere har våtromssertifikat etter våtromsnormen. Vi utfører all overflatebehandling av bad og våtrom.

GULVSTØPING

De mest vanlige behandlinger er

Gulvstøping

Vi har lang erfaring med støping av gulv. Vi har opparbeidet stor kunnskap om teknikk og materialegenskaper, som er med på å sikre et godt resultat.

Kompetanse om støping av gulv er lønnsomt. Betong er meget slitesterkt og et materiale med stor styrke. Dette medfører at det gir en relativt sett lav totalkostnad i forhold til forventet levetid.

Ved gulvstøping spiller fuktighet, temperatur og bruksområde en stor rolle, og har betydning for sammensetningen og bearbeidingen av betongen. Likeså er det viktig med riktig etterbehandling og overflatebehandling for å oppnå et slitesterkt gulv. Vi vet hva som skal til for å gi gulvet lang levetid, og hva som skal til for at gulvet sitter som støpt, år etter år.

Vi svarer på alt av spørsmål du måtte ha rundt gulvstøping – Vi skal levere kvalitetsarbeid til riktige priser. Fornøyde kunder skal sikre vår eksistens.

Våtromskalkulator

Kalkulasjonen beregner mengde materialer du trenger. Fyll inn antall kvadratmeter på gulv og vegg på badet ditt eller bruk kalkulatoren hvis du kun skal flislegge et gulv.

Prøv våtromskalkulatoren her

Din ekspert på gulvstøping i Hamar og omegn

Vi skal levere kvalitetsarbeid til riktige priser. Fornøyde kunder skal sikre vår eksistens. Kontakt oss om gulvstøp og vi utarbeider et tilbud for jobben du ønsker å få utført.